vineri, 5 septembrie 2014

Despre femei

  • Femeile isi pretuiesc enorm trupul,fecioria.



    ..
    Ele viseaza sa-si daruiasca trupul unui SINGUR barbat,pentru totdeauna...Daca i-ai luat fecioria,i-ai luat totul ,insasi esenta feminitatii ei...Nu te juca cu asta,tu ,barbatul care te apropii ,gandeste-te la asta cand te atingi de ea...Poti distruge acea fiinta pe viata...si uita-te in jurul tau....e plin de femei care au murit de mult,care nu mai au nimic din inocenta lor ,din feminitatea lor....Ne plangem ca a disparut femeia adevarata....A fost ucisa de cate un individ...care a amagit-o sa-si daruiasca fecioria si a lasat-o ....complet dezgolita,si nu la trup ma refer.Iubeste-o si vei avea langa tine o fiinta care-ti va aduce toata frumusetea,toata magia,tot sublimul il vei avea la picioare...Uita-te in jurul tau..e plin de femei care au murit de mult,de femei carora le-au fost calcate visele in picioare.Dar iubeste-o si nu o minti,tu,barbatul UNIC din viata ei...Omul fara iubire moare,sufletul lui se hraneste cu iubire...Femeia e toata ...UN SUFLET!

  • Nu cauta sa intelegi o femeie daca nu esti...femeie



    . Nici nu te-ar ajuta. Iubeste-o asa cum este ea...si ea ti se va dezvalui singura, cu universul ei magic...Nu uita ca o femeie stie singura cand sa-si descheie nasturii de la bluza...Femeile cand isi ofera trupul unui barbat...pun odata cu el si visele lor...Poti tu sa iei cu tine atatea sperante si dorinte, stii tu, barbatul ei, ce sa faci cu ele? Cati barbati au reusit sa vada tristetea din ochii unei femei, dupa ce si-a oferit trupul unui bărbat care nu a vazut in ea decat o bucată de carne...? Deschide bine ochii sufletului cand intri in viata unei femei si, mai ales in inima ei. Femeia e un vesnic copil...si prin ea sunteti, deveniti si voi, barbatii copii. Doar ca...voi nu vreti sa pricepeti ca femeia copil, este inocenta si nu...naiva. Nu intra cu cizmele murdare in sufletul ei. Bate-i la usa sufletului...Asteapta sa deschida...O va face daca vei bate cu inima curata...Si...descalta-te cand intri. Numai asa ea va fi fericita sa-ti arate comorile adunate in atatia ani de singurătate...Nu uita ca din lacrimi se nasc cele mai frumoase diamante! Nu iubesti o femeie pentru ca este frumoasa, ci este frumoasa pentru ca o iubesti tu!! 
      Este o fiinta VIE mai vie decat vom putea noi,barbatii sa intelegem asta.Se spune ca femeile sunt mai destepte decat barbatii...Nu,ele sunt mai intelepte.Intelepciunea vine direct de la Dumnezeu,insusi Dumnezeu le sopteste la ureche lucrurile care pe noi ne incanta la ele,femeile.Stiti de ce?Pentru ca ele sunt prietene bune cu Dumnezeu.Uitati-va intr-o biserica sunt mai multe femei decat barbati.Uitati-va cu cata iubire se inchina cand aud de Maica Domnului.De ce le iubeste Dumnezeu?Pentru ca au un dar care le duce direct la Dumnezeu:smerenia!Asta te face prieten cu Dumnezeu si INTOTDEAUNA DUMNEZEU iti va raspunde la iubire cu iubire.Ea nu face niciodata sex ci dragoste.Din pacate,noi,barbatii ignoram asta.Nu o incanta deloc sa i se faca ce vad barbatii in filme porno.Dar iubindu-te accepta pornirile tale si,iubindu-te invata sa ii placa,pentru ca iubirea insasi se bucura atunci cand se daruieste mai mult decat cand primeste ceva.Iubeste-o si vei avea o lume magica la picioarele tale...dar IUBESTE-O!Fa-o sa simta asta,fa-o sa planga de fericire si vei avea langa tine o fiinta care te va iubi cu toata fiinta ei!
     Ai privit vreodata o femeie cand doarme?Ea nu doarme,de fapt,ci s-a intors in lumea ei unde se joaca cu ingerii ,prietenii ei.Poate ,de aceea ,nimic nu se compara cu zambetul ei cand viseaza ...aripi de ingeri...zbor de ingeri

     O femeie iubită,intrând pentru prima oară în odaia unui bărbat, e un miracol de împrimăvărare. Dar câte femei n-au intrat în odaia unui bărbat şi câte nu vor mai intra! Prea multe buchete de flori au fost în odaia bărbatului culoarea de întâmpinare şi gestul ei. De prea multe ori inima a bătut în preajma sosirii, pe când ochii priveau pe fereastră şi pasul neliniştit alerga. De prea multe ori prezenţa prelungită a acelei femei a fost simbolul umilitor al saţului trupesc. Şi-ncetul cu încetul, femeia iubită nu mai intră în odaia bărbatului, ci numai în patul său





     ,,Au fost barbati in viata mea..

    care mi-au dezbracat trupul,mi-au vazut partile ascunse ale trupului meu.Unii au facut dragoste si au plecat satisfacuti de faptul ca m-au avut,mi-au avut trupul...Dar nici unul nu a reusit sa ma dezbrace cu adevarat..Mi-au dezbracat trupul ....dar de fapt...tot imbracata am ramas...„scria cineva in jurnal.Putine femei se dezbraca cu adevarat in fata unui barbat...si putini barbati ...pricep !!Desi ...toata viata viseaza sa faca asta..sa se dezbrace cu toata fiinta in fata unui barbat...ar fi fericite sa faca asta...nu doar cu trupul!....................Femeile isi pretuiesc enorm trupul,fecioria...Ele viseaza sa-si daruiasca trupul unui SINGUR barbat,pentru totdeauna...Daca i-ai luat fecioria,i-ai luat totul ,insasi esenta feminitatii ei...Nu te juca cu asta,tu ,barbatul care te apropii ,gandeste-te la asta cand te atingi de ea...Poti distruge acea fiinta pe viata...si uita-te in jurul tau....e plin de femei care au murit de mult,care nu mai au nimic din inocenta lor ,din feminitatea lor....Ne plangem ca a disparut femeia adevarata....A fost ucisa de cate un individ...care a amagit-o sa-si daruiasca fecioria si a lasat-o ....complet dezgolita,si nu la trup ma refer.Iubeste-o si vei avea langa tine o fiinta care-ti va aduce toata frumusetea,toata magia,tot sublimul il vei avea la picioare...Uita-te in jurul tau..e plin de femei care au murit de mult,de femei carora le-au fost calcate visele in picioare.Dar iubeste-o si nu o minti,tu,barbatul UNIC din viata ei...Omul fara iubire moare,sufletul lui se hraneste cu iubire...Femeia e toata ...UN SUFLET!Putini barbati inteleg...ca femeile nu fac niciodata SEX ci DRAGOSTE.Pentru ea dragostea e totul...Ma intreba cineva de ce e atat de greu sa convingi o femeie sa faca dragoste cu tine...Nu este greu...ci totul e sa o faci sa simta ca e DRAGOSTE si nu SEX!Oricate ne-am imagina noi barbatii,nici unei femei nu-i place,ma scuzati,sa fie transformata intr-un animal,sa fie folosita!Fa-o sa simta ca o iubesti.si,ai sa vezi...isi va descheia singura...nasturii de la bluza.Va fi fericita sa faca asta!