vineri, 5 septembrie 2014

Cugetari

        Sunt unii oameni atat de frumosi incat iti vine sa te uiti la ei cu ochii inchisi....Chiar nimeni nu vrea sa orbeasca...Adevarata frumusete se vede cu ochii inimii
.......
     
 Devii OM doar cand iubesti...Pana atunci si in afara de iubire..esti individ
.....
   Teama este anticiparea sufletului a ceea ce ti se va intampla CU SIGURANTA!


 Vrei sa ma iubesti?Ia loc langa mine si stai cu mine vreo 20,30 de ani...Si suporta-mi si clipele cand nu sunt deloc simpatic!

  Si eu sunt ca tine..zambesc cand lacrimile vor sa iasa si singuratatea ma apasa...Zambesc cand mi-e frig in suflet si tristetea nu-mi da pace..Si rad,atunci cand bezna imi da tarcoale..Ce-ar putea face un suflet trezit din nemurirea lui?

 Sunt unele fiinte pe lumea aceasta ,FEMEI le numim noi...care numai nu vor sa creasca mari,vor sa ramana toata viata copii. Pentru ca oamenii mari spun minciuni, nu pricep niciodată nimic si este obositor pentru copii să le dea într-una explicatii

 Daca un om ti-a facut un rau,nu-l da dracului,ca de-acolo vine, daca ti-a facut ceva rau...Du-l la Dumnezeu!


 Filozofia a aparut atunci cand oamenii au inceput sa se creada mai intelepti ca Dumnezeu

 În singurătate înveţi rugăciunea şi intelegi că ea, singurătatea, nu există.Cum ...nu exista nici intuneric,ci lipsa luminii,nici frig,ci lipsa caldurii....nici ura ci...lipsa iubirii...nici rau ...ci lipsa binelui!

 De ce dati vina pe VIATA pentru rautatile pe care le face lumea al carei sclav sunteti?...Uitati-va in jur in ce ocean de neiubire traim!

 Vrei sa-l vezi pe Dumnezeu?Curata-ti inima,spal-o prin lacrimi...si deschide ochii sufletului...Dumnezeu prin oameni lucreaza,prin unii te mangaie,prin altii...te cearta!

 Iubirea este ,,picatura de Dumnezeu,,din fiecare.De aceea,cel mai mare dusman al iubirii este sexul .Si intreba cineva;,,nu mai fac dragoste,atunci,cu persoana iubita?Ba da,dar DRAGOSTE , nu sex.Insusi actul intim trebuie sa fie o tandra si repetabila imbratisare

 Am auzit ,nu odata,ca vrei sa ma cunosti..Prefer sa ma simti mai intai,in inima ta,acum,cand nu stii mai nimic despre mine...Altfel cum ai suporta multimea de defecte pe care le am?

 Femeile, cand isi ofera trupul unui barbat,pun odata cu el si visele lor...Poti tu sa iei cu tine atatea sperante si dorinte,stii tu,barbatul ei, ce sa faci cu ele?

 Nu pune intrebari decat cand simti ca vin de la Dumnezeu acele intrebari...El nu iti va trimite intrebari filozofice niciodata